Közvélemény- és attitűdkutatások

Olimpiarendezés támogatottsága - 2023. szeptember

A PegaPoll és az Index.hu közös felmérése a 2036-os budapesti olimpiarendezés🏅 társadalmi támogatottságáról, az atlétikai világbajnokság megítéléséről és a közhangulat aktuális alakulásáról.

Az Index.hu felületén megjelent ➡️cikkemben a kutatás legfontosabb tanulságairól írtam.

Ifjúságkutatás 2023 - Médiatudatosság

 A Fiatalok a Nemzetért Alapítvány a PegaPoll-lal és Az elemző szemével együttműködve, az Erasmus Plusz 🇪🇺 program keretében ismét nagyszabású felmérést végzett, ezúttal a fiatalok és a média kapcsolatának témájában.

A kutatási jelentés alább olvasható. A kutatásról további részleteket a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány ➡️weboldalán találsz.

Ifjúságkutatás 2022 - Közéleti aktivitás

A Fiatalok a Nemzetért Alapítvány az Erasmus+ 🇪🇺 ifjúsági részvételi pályázat keretében nagyszabású felmérést végzett a fiatalok közéleti aktivitása témakörében. A kutatási koncepció és módszertan kidolgozásában, a kérdőív kimunkálásában, valamint a mintavételt követő, statisztikai adatelemzésben Az elemző szemével is közreműködött. Szintén aktívan részt vett a projektben a PegaPoll, amely az interaktív szavazási felületével tette élvezetessé és gördülékennyé a válaszadást.

A kutatási jelentés alább olvasható. A kutatásról további részleteket a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány ➡️weboldalán találsz.

Nagymintás vagy fókuszcsoportos közvéleménykutatásról, illetve piackutatásról ➡️ITT érdeklődhetsz, esetleg kérhetsz ajánlatot!