Közvélemény- és attitűdkutatások

Olimpiarendezés támogatottsága - 2023. szeptember

A PegaPoll és az Index.hu közös felmérése a 2036-os budapesti olimpiarendezés🏅 társadalmi támogatottságáról, az atlétikai világbajnokság megítéléséről és a közhangulat aktuális alakulásáról.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Médiatudatosság-kutatás 2023

A mintavétel lezárult. 🏁 A kutatási jelentés az adatok feldolgozását követően lesz elérhető. (Finanszírozó: EU Erasmus+ kutatási projekt)

Ifjúságkutatás 2022

A Fiatalok a Nemzetért Alapítvány az Erasmus+ 🇪🇺 ifjúsági részvételi pályázat keretében nagyszabású felmérést végzett a fiatalok közéleti aktivitása témakörében. A kutatási koncepció és módszertan kidolgozásában, a kérdőív kimunkálásában, valamint a mintavételt követő, statisztikai adatelemzésben Az elemző szemével is közreműködött. Szintén aktívan részt vett a projektben a PegaPoll, amely az interaktív szavazási felületével tette élvezetessé és gördülékennyé a válaszadást.

A kutatási jelentés alább olvasható. A kutatásról további részleteket a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány ➡️weboldalán találsz.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Nagymintás vagy fókuszcsoportos közvéleménykutatásról, illetve piackutatásról ➡️ITT érdeklődhetsz, esetleg kérhetsz ajánlatot!