Adatkezelési tájékoztató

Személyes adatok kezelése


FELTÖLTÉS ALATT (Jelenleg nincs olyan funkció az oldalon, amely adatbekéréssel, felhasználói adatok kezelésével járna.)


Adományozás


Adományozás jelenleg bankszámlára történő átutalással, bankkártyás fizetéssel, illetve PayPal-on keresztül lehetséges.


Bármilyen hozzájárulás, ajándék vagy támogatás elfogadása Az elemző szemével mérlegelési jogkörébe tartozik. Az elemző szemével csak olyan adományt fogad el, amelyet az oldal céljával és küldetésével összhangban lehet felhasználni vagy elkölteni.


Az elemző szemével tartózkodik attól, hogy tanácsot adjon az adományok adóügyi vagy egyéb kezelésével kapcsolatban, és arra ösztönzi az adományozókat, hogy saját szakmai tanácsadóiktól kérjenek e tekintetében útmutatást.


Természetbeni szolgáltatási adományokat az Az elemző szemével saját belátása szerint fogad el.


Bizonyos egyéb adományokat, amelyek forrása nem átlátható, vagy amelyek felhasználása valamilyen módon korlátozott, az elfogadás előtt felül kell vizsgálni, tekintettel Az elemző szemével oldallal szemben felmerülő különleges kötelezettségekre.


Az elemző szemével az ajándékként érkezett vagyontárgyakról az adózási követelményeknek megfelelő elismervényeket ad az adományozóknak.


Az elemző szemével tiszteletben tartja az adományozó szándékát a korlátozott célú adományokkal és a névtelenség megőrzésére irányuló szándékkal kapcsolatban. A névtelen adományok tekintetében Az elemző szemével az adományozóra vonatkozó információkat csak azokra a munkatársakra korlátozza, akiknek a feldolgozás és rendeltetésszerű felhasználás érdekében feltétlenül tudniuk kell róla.


Az elemző szemével nem fizet kompenzációt - sem jutalék, sem közvetítői díj, sem más módon - harmadik félnek azért, hogy ajándékot vagy adományozót Az elemző szemévelhez irányítson


Az
elemző szemével a publikus elemzéseit non-profit jelleggel készíti, ugyanakkor adományokat elfogad az oldal üzemeltetésének ellentételezéseként, illetve az oldal társadalmi missziójának előmozdítása érdekében. Az oldal szerkesztője vállalkozói minőségében fizetett szolgáltatásokat is nyújt (lásd: nyitóoldal, "Szolgáltatások" alcím). Ezekről az érdeklődőknek, meglévő ügyfeleknek és potenciális megrendelőknek tájékoztatást ad, és a hatályos jogszabályoknak megfelelően jár el a megbízások teljesítésekor, beleértve a kontraktuális és számlázási teendőket.